dilluns, 3 de juny del 2019

LA DIADA VEDRUNA






El passat dissabte 1 de Juny, es va realitzar la diada de Vedruna Vall. Va durar tota la tarda i part de la nit, des de les 15.15 h fins a la 1.00 h de la matinada. Aquest any, el tema de la diada va ser el Circ, on podíem anar disfressats i gaudir de les dinàmiques organitzades.


A part la diada també incluía un servei de bar amb begudes, snacks, gelats, cafè... i un sopar amb diverses opcions que es va poder comprar prèviament. Les alternatives del sopar van ser el sopar circus, que incluía un entrepà de botifarra i patates amb un preu de 4,5 euros i el sopar mini circus, que contenia un "Hot dog" i patates amb un preu de 3,5 euros. Amb aquest tiquet et donaven un cartó pel BINGO i amb ell podies entrar en el sorteig d'una bicicleta o un pernil.


Tot va començar a les 15:00 a l'obertura de la diada. Moltes persones van venir disfressades i van començar a fer-se fotos en el divertit fotocol.


Després de l'obertura es van realitzar diverses activitats, aquestes van ser: la guerra de globus d'aigua, la festa d'escuma, diferents tallers del circus a diversos espais on les persones es maquillaven de pallasso, feia manualitats i altres activitats relacionades i, a part d'aquestes dinàmiques, també es van realitzar atraccions més centrades a infantils com els llits elàstics, inflables petits i aquàtic, futbolí humà, futbolins i el magnífic "WC diana", on els infants tiraven a la diana i si encertaven mullaven a l'altre infant que hi jugava.


Entrada la nit a partir de les 20.00, es va fer una pregària per reflexionar i es van donar agraïments. Després es va iniciar el sopar i dues hores després van començar l'entrega de premis del concurs de dibuix, del campionat de futbolí, de les millors fotos d'Instagram de la diada 2018 i a la millor disfressa circense d'aquesta diada.


Per finalitzar de 22.30 a 1.00 es va començar a preparar i repartir el rom cremat que es fa tots els anys i es va iniciar el Karaoke i quan tot això va finalitzar es va donar per concluida l'espectacular diada d'aquest 2019.


Donem les gràcies als col·laborants de l'AMPA i al professorat per haver organitzat aquesta bonica diada, també donem les gràcies a l’alumnat i familiars que van poder venir.

En conclusió, esperem que tothom s’ho hagi passat molt bé i tornarem a gaudir d’aquesta diada espectacular l’any que ve! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...