dijous, 28 de març del 2019

CANVIEM TERRASSA


NOVA PÀGINA WEB I PROJECTES REVOLUCIONARIS



El passat dia 19 de març, es va publicar la pàgina web oficial de la Síndica, creada l’any passat per tres alumnes que actualment estan fent 4t d’ESO a l’escola Vedruna Vall Terrassa.








Cada any, a l’escola, es fa un projecte amb la col·laboració de la Síndica de greuges de l’Ajuntament de Terrassa.

L’any passat el projecte que es va realitzar a 3r ESO, dins de l’assignatura de Tecnologia, va ser crear una pàgina web per la Síndica, Isabel Marqués Amat.

Per iniciar el projecte, l’alumnat es va repartir en grups de tres per presentar una proposta de pàgina web al Maikel, professor de Tecnologia i a la Síndica.

L’Isabel va escollir la pàgina web que concordava més amb ella, aquesta va ser la de les alumnes: Lídia Paloma, Eva Cid i Ada Salgado.

Els van dir que s’havien de retocar alguns detalls de la pàgina, van tenir l'oportunitat de poder enllestir-la enfocant d’una altra manera el treball de Síntesi de final de curs.

Així doncs van estar les setmanes de treball de Síntesi parlant amb la Síndica i el Maikel per poder acabar-la. Els companys de curs també van col·laborar aportant les seves idees.




Finalment aquest any s’ha fet pública la pàgina, que la van exposar la Sínidca i les alumnes creadores de la pàgina, ho van fer el dimarts 19 de març a la Masia Freixa, on van assistir diferents càrrecs de l’Ajuntament i entitats.



Per altre banda, aquest any, l'alumnat de 3r d'ESO va començar a preparar el projecte, presentat previament per la Síndica, la qual estaba acompanyada d'una advocada. Aquest projecte tracta sobre els problemes que hi han a terrassa, els quals són:


3r ESO A: Canvis a Vallparadís

3r ESO B: Regulació dels patinets elèctrics

3r ESO C: Neteja i residus a Terrassa


Cada classe haurà de fer una recerca del problema i presentar diverses solucions a la Síndica, la qual en presentarà una a l'Ajuntament.

En conclusió, esperem que aquests nous projectes serveixin per poder millorar Terrassa.
Volem donar les gràcies a les alumnes de 4rt d’ESO, Eva Cid, Ada Salgado i Lídia Paloma, per dedicar-nos una mica del seu temps i proporcionar-nos la informació i a Terrassa Digital per proporcionar-nos més informació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...