dimarts, 26 de març del 2019

CHROME CAMP

EL PRIMER CHROME CAMP  A VEDRUNA

EL darrer dissabte 16 de març va haver-hi la primera jornada formativa de Chromecamp Vedruna. Aquest esdeveniment va tenir al lloc al CaixaForum de Barcelona.
L’alumnat de les escoles Vedruna Catalunya i d’Illes Balears, des de P5 fins a batxillerat, van poder exposar i explicar els projectes realitzats amb l'ordinador Chrome.


En aquesta trobada l’alumnat va poder introduir al professorat, famílies i visitants una gran quantitat de projectes, hi havia quatre tipus d’activitats.
Una de les activitats era el Pitch, que consistia en explicar en 7 minuts un projecte, les alumnes de 3r d’ESO de Vedruna Vall, Mireia López i Ivet Lloret, van explicar el projecte d’etiquetatge ètic, un projecte realitzat l’any passat que ha finalitzat en una proposta de llei per canviar la manera d’etiquetar perquè sigui més responsable i transparent.

També hi havia l’activitat del WorkShop, on es feien tallers explicatius dels diferents projectes.
Els  alumnes de 2n d’ESO de Vedruna Vall, Salva Trulls i Albert Enrique, van presentar el projecte d’Sketchup, aquest projecte consistia en recrear una vila romana mitjançant aquesta aplicació. L'alumnat es distribuïa en diferents grups, dins d’aquests s'adjudicaven diferents part de la vila romana i els ensenyaven el funcionament del Sketchup.


La última activitat en que la nostra escola va participar va ser l’Expirience, eren una serie de paradetes on els alumnes exposaven i explicaven els diferents projectes als visitants interessats.
Vedruna Vall va tenir tres paradetes, una d’elles va ser el Projecte d’Sketchup i la vil·la romana.
La segona era un projecte nou, Innova: art 360 que es basa en relacionar la tecnologia, la socials i la plàstica, van crear una obra abstracta basada  en un edifici modernista i fer una gravació 360 visualitzada amb les ulleres de realitat virtual.


L’última paradeta va ser del projecte d’etiquetatge ètic, on la seva funció era recollir  firmes per apropar-se més a les 50.000, perquè la proposta de llei tiri endavant.


L’ultima activitat realitzada per altres escoles verduna, va ser l’auditori, on es van fer diferents exposicions i entreteniments.



En conclusió, tots els participants de Vedruna Vall estan molt agraïts per poder assistir en aquesta jornada, esperem que se’n fagin moltes més i puguem conèixer i exposar molts projectes.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...