dilluns, 18 de març del 2019

VINE A CONÈXIER L'ESCOLA

OBRIM LES PORTES DE VEDRUNA VALL


PORTES OBERTES



El dia 10 de març, l'escola Vedruna Vall va obrir les portes per les famílies que volien conèixer l'escola i/o inscriure als seus fills.


A les portes obertes molts alumnes, des de primaria fins batxillerat, van ajudar a ensenyar i explicar l‘escola i les seves diferents activitats.
A l’ESO molts alumnes se’ls va proposar explicar diferents projectes i activitats realitzades al llarg del curs, perquè pares i futurs alumnes puguin conèixer el funcionament de l’escola i les diferents assignatures.
Es van enseyar des de tallers de lacross, robòtica com projectes de memòria històrica...
Hi havia altres alumnes que preferien guiar als pares per tota l'escola on ensenyaven cada aula, les activitats i classes que es realitzaven allà, aquestes persones també donaven informació dels horaris, preus, menjador, optatives, entre altres.


Finalment quan l'alumnat, els pares i mares havien recorregut l'escola, podien firmar en unes paradetes repartides per l’escola, en aquestes se'ls hi explicava la proposta de llei de l’etiquetatge ètic amb l'esperança d'aconseguir el total de firmes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...