dilluns, 11 de març del 2019

PASSEM EL CARNESTOLTES AL VEDRUNA



CARNESTOLTES 2019

El dia 1 de març per la tarda a l’escola Vedruna Vall de Terrassa es va celebrar la gran festa del Carnestoltes.

Potser vas veure l’alumnat desfilant per Terrassa lluint les disfresses fetes a classe manualment, dons com cada any cada curs desde P3 fins a 1r d’ESO i professorat es preparen una disfressa durant uns determinats dies, relacionada amb la temàtica que pertoca aquell any fins que arriba a la cavalcada.


L’alumnat de 2n d’ESO també ha participat en aquest projecte, en ajuda a finalitzar les disfresses, reforçar en l’ordre de les altres classes en la cavalcada i animar als infants de manera que s’ho passin el millor que puguin.


En el cas d’aquest 2019, la temàtica de la disfressa va ser la ciutat del món, mentres l'alumnat anava vestit de diferents ciutats com per exemple París o Mèxic, el professorat i 2n d’ESO anava disfresat de la terra on posava el nom de la temàtica. També aquest carnestoltes hi va haver molta quantitat de mares i pares que van gaudir de la rúa, la qual el seu recorregut va ser desde la porta principal, al carrer de l'església, passant per la Plaça Vella, anat recte per el carrer Major, després al carrer del Forn fins tornar a l’escola Vedruna Vall Terrassa.


Finalment agraïm l’esforç per part de l’alumnat i professorat que ha participat en aquest increible carnestoltes i ha aconseguit crear un ambient divertit per a tothom el dia de Carnestoltes.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...