dilluns, 13 de maig del 2019

CLUB DE LECTURA



Durant la setmana de després de Sant Jordi, la bibliotecaria Raimunda Zaguirre, el professor Carles Melero i la professora Núria García de l'escola Vedruna Vall, van preparar unes activitats del club de lectura per a l'alumnat de primària i  de secundària.

El dia 25 es va començar l'activitat del club de lectura per a 1r i 2n de primària, on van assistir quaranta alumnes i van estar amb ells; la Raimunda Zaguirre i la Núria García. En aquesta activitat l'alumnat havia de fer una tria de llibres que amb el pressopost de l'escola que cada any dona a aquest club, es farà una segona tria per comprar-los. 

Seguidament, el dia 26, divendres, es va continuar la mateixa dinàmica però amb 3r i 4t de primària, on també van ser acompanyats amb les mateixes responsables d'ells i elles. Aquesta tria es fa fer al voltant de mitja hora, ja que cada dos alumnes triaven un llibre que més els hi cridava l'atenció.


Uns dies després, el dimarts 30, es va repetir la mateixa activitat però amb l'alumnat de secundària. No van venir els mateixos responsables, ja que qui va acompanyar a l'alumnat va ser el Carles Melero, professor de secundària. També van estar mitja hora aproximadament fent la tria de llibres per l'escola.


Finalment, l'alumnat, desitja que agradin els llibres a tots els altres membres de l'escola, per poder gaudir de la lectura.


Agraïm a la Raimunda Zaguirre per haver-nos proporcionat la informació necessària sobre les activitats realitzades, els dies i el professorat implicat en el club de lectura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...