dilluns, 20 de maig del 2019

ILP A LA FIRA MODERNISTA



El passat cap de setmana del 10 al 12 de maig, a Terrassa, es va celebrar la XVII Fira Modernista.


A Terrassa el modernisme va ser molt important ja que la indústria tèxtil va ser la principal font d'ingressos, per això cada any es fa una commemoració amb paradetes i activitats per reviure la ciutat de fa cents anys.


Cada any l’escola vedruna vall hi participava fent diverses dinàmiques relacionades amb el modernisme, però aquest any no es van realitzar per diversos motius, així que en comptes de fer les activitats, es va aprofitar la celebració per recollir firmes per la iniciativa legislativa popular del consum responsable i l’etiquetatge ètic.


Aquesta iniciativa es sobre l'ús d’un consum responsable i ètic del que comprem, això és podrá detectar mitjançant l'ús de la tecnologia de Twenty Corner SL, un sistema d’etiquetatge dels béns de consum que proporciona informació verídica i contrastada del origen i traçabilitat del que comprem.


Seguidament l'escola va disposar d'una paradeta a la Fira modernista on és podia firmar i així arribar al objectiu de 50.000 firmes que es necessiten per poder fer realitat la ILP. Per arribar a l’objectiu de firmes, van ajudar 60 alumnes de 2n d’ESO conjuntament amb l’AMPA, la Cristina Vila , l’Esther Rodriguez, l'Antonio Blanco, l'Enric Mateu, la Rosa Vila, l'Anna Suana, el Marc Ballestar i l’Ismael Perálvarez. Aquestes persones van estar tot el cap de setmana per recaptar la major quantitat de firmes i finalment van recollir més de 860.



Per finalitzar, felicitem als alumnes de segon d'ESO i al professorat per haver recollit tanta quantitat de firmes. Voldríem agraïr al Marc Ballestar per haver-nos proporcionat informació necessària per poder realitzar aquesta notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALLS DE SÍNTESIS

Com cada any, 1r, 2n i 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall , fan un treball final per concloure el curs, el treball de síntesi, un ...